Αναθεώρηση του NewAir AB-850 84-Can Beverage Cooler [2023]

Αν νιώθετε ότι το ψυγείο της κουζίνας σας δεν έχει αρκετό χώρο. Ένα μίνι ψυγείο είναι η καλύτερη λύση. Είναι ένα πρόβλημα που πλήττει συνεχώς τις πολύτεκνες οικογένειες.

Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο αν έχετε μικρό χώρο, αλλά δεν θέλετε να θέσετε σε κίνδυνο τη γεύση και τη θερμοκρασία του ροφήματος σας.

Ευέλικτο, συμπαγές και αποτελεσματικό ψυγείο ποτών Σε κάνει να νιώθεις γεμάτος και ικανοποιημένος. Καταναλώνει λιγότερη ενέργεια και είναι γεμάτο με χαρακτηριστικά.

Στη σημερινή ανασκόπηση του ψυκτικού συγκροτήματος και του ψυγείου NewAir AB-850, εξετάζουμε τα χαρακτηριστικά, τη σχεδίαση και τις επιδόσεις. και ζύγισε τα υπέρ και τα κατά του.

NewAir AB-850 Beverage Cooler 84 Cans – Review Glass Door

Το ψυγείο NewAir AB-850 είναι ένα συμπαγές μοντέλο. Έχει ύψος 25,20 ίντσες, μήκος 17 ίντσες και πλάτος 18,5 ίντσες.

Αυτό το ψυγείο διαθέτει 5 αφαιρούμενα ράφια χρωμίου, καθιστώντας το ιδανικό για την αποθήκευση όλων των ειδών ποτών.

Το AB-850 είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο χάλυβα, το οποίο φαίνεται καλό και εγγυάται επίσης ανθεκτικότητα.Εσωτερικά, τα φώτα LED προσθέτουν άνεση.

Το σύστημα ψύξης είναι πολύ αποδοτικό. Και μπορεί να δροσίσει τα ποτά σας έως και 34 βαθμούς Φαρενάιτ. Μπορείτε να αποθηκεύσετε έως και 84 κουτιά μπύρας κανονικού μεγέθους.

Αυτό το ψυγείο λειτουργεί αθόρυβα. ώστε να μην ενοχλεί τον ύπνο σας. ακόμα κι αν το τοποθετήσετε κοντά στο κρεβάτι. Αν θέλετε να κρατάτε τα ποτά σας κρύα κοντά, το AB-850 είναι αυτό που χρειάζεστε.

πλεονέκτημα

  • Σύστημα ψύξης υψηλής απόδοσης
  • Πόρτες με διπλά τζάμια για καλύτερη μόνωση.
  • Ο εσωτερικός φωτισμός LED είναι πολύ βολικός.
  • Τα προσαρμόσιμα ράφια χρωμίου το καθιστούν πολύ ευέλικτο.
  • πολύ προσιτό

αδυναμία

  • Ορισμένες μονάδες υπόκεινται σε διακυμάνσεις θερμοκρασίας.
  • Δεν είναι το πιο ήσυχο μίνι ψυγείο

Βασικά Χαρακτηριστικά και Οφέλη

Το AB-850 της NewAir διατίθεται σε δύο μεγέθη, ένα μίνι ψυγείο 90 κονσερβών και ένα μίνι ψυγείο 126 δοχείων. Σε αυτήν την κριτική, θα επικεντρωθούμε στο μίνι ψυγείο.

1 – χωρητικότητα

Με συνολικό όγκο 2,2 κυβικών ποδιών, αυτό το μίνι ψυγείο μπορεί να χωρέσει έως και 90 κουτάκια των 12 ουγκιών. Είτε χρειάζεστε μπύρα είτε οποιοδήποτε νερό ή χυμό, μπορείτε να το κάνετε χωρίς πρόβλημα. Αυτό το μίνι ψυγείο μπορεί να χωρέσει συνολικά 15 έξι συσκευασίες, ώστε να μπορείτε να πιείτε ένα κρύο ρόφημα όποτε θέλετε.

Μπορείτε να τοποθετήσετε τυπικά μπουκάλια νερού ή κουτιά χυμού προσαρμόζοντας και προσαρμόζοντας τα ράφια. αφαιρούμενο ράφι χρωμίου Σας επιτρέπει να χωρέσετε όλα τα μεγέθη ποτών

2 – Απόδοση

Το AB-850 έχει ένα εύρος θερμοκρασίας από 34 έως 64 βαθμούς F, το οποίο θα κρατήσει τα ποτά σας δροσερά ή αρκετά κρύα. Η διαδικασία ψύξης γίνεται από συμπιεστή υψηλής ισχύος. Ο μέγιστος παραγόμενος θόρυβος είναι 35 ντεσιμπέλ, κάτι που δεν είναι πολύ ήσυχο για ένα ψυγείο αυτού του μεγέθους.

Με τάση 110 βολτ και ισχύ 85 βατ, αυτό το ψυγείο είναι ένα από τα πιο αποδοτικά ψυγεία για το μέγεθός του. Οι ρυθμίσεις του θερμοστάτη έχουν 7 επιλογές που μπορούν να προσαρμοστούν για να έχετε το τέλειο ποτό κάθε φορά. Ωστόσο, η ρύθμιση των χειριστηρίων πρέπει να γίνει χειροκίνητα. Οπότε αν θέλεις αυτόματο θα απογοητευτείς

3 – Σχεδιασμός

Το εξωτερικό του ψυγείου έχει κομψή και κομψή σχεδίαση. Μαύρο στο αμάξωμα και απλό σίδερο στην πόρτα. Τα ελεύθερα και συμπαγή χαρακτηριστικά κάνουν αυτό το μίνι ψυγείο μια εξαιρετική προσθήκη σε κάθε καμπίνα, κοιτώνα, RV ή σκάφος. Η μινιμαλιστική του αισθητική του επιτρέπει να συνδυάζεται άψογα με κάθε διακόσμηση. Το πλαίσιο από ανοξείδωτο χάλυβα το καθιστά ανθεκτικό.

Η πόρτα είναι κατασκευασμένη από διπλά τζάμια που συμβάλλουν στη διατήρηση του βέλτιστου επιπέδου μόνωσης. Η γυάλινη πόρτα όχι μόνο μαλακώνει τη συνολική εμφάνιση του ψυγείου. Σας επιτρέπει επίσης να βλέπετε τι υπάρχει στο ψυγείο.Η πόρτα του AB-850 βρίσκεται στη δεξιά πλευρά. Σε αντίθεση με άλλα μοντέλα που μπορεί να στερεωθεί στην πόρτα και στις δύο πλευρές

Ο εσωτερικός φωτισμός LED προσθέτει λειτουργικότητα και ομορφιά. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο όταν θέλετε να πιείτε το βράδυ ή εάν η μονάδα είναι αποθηκευμένη σε χώρο με χαμηλό φωτισμό. Μπορείτε να ανάβετε ή να σβήνετε το φως κάθε φορά που ανοίγετε την πόρτα του ψυγείου.

Εκτός από την ευελιξία του Το αφαιρούμενο ράφι διευκολύνει επίσης τον καθαρισμό του ψυγείου. Τέσσερα ράφια χρωμίου παρατείνουν τη διάρκεια ζωής του μηχανήματος. Το μίνι ψυγείο είναι ένας απλός σχεδιασμός plug-and-play που ελαχιστοποιεί την εγκατάσταση και τη συντήρηση.

4 – Πρόσθετες πληροφορίες

Το AB-850 της NewAir ζυγίζει 49 λίβρες, έχει βάθος 18,74 ίντσες, πλάτος 17 ίντσες και ύψος 24,75 ίντσες.

Συνολικά, τα υλικά που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή του ψυγείου είναι καλά και θα διαρκέσουν πολύ. Αυτό το μίνι ψυγείο συνοδεύεται από εγγύηση ενός έτους από τον κατασκευαστή.

πρόταση

Το NewAir συναντά την τεχνολογία ψύξης και το AB-850 δεν απογοητεύει. Κατάλληλο για να διατηρείτε τα ποτά κρύα ανά πάσα στιγμή

Ο έξυπνος και συμπαγής σχεδιασμός το κάνει να χωράει εύκολα σε μικρούς χώρους. Μικρό πρόβλημα με το θόρυβο, αλλά τα 35 ντεσιμπέλ είναι αρκετά χαμηλά.

NewAir AB-850 ψυγείο ποτών 84 κουτάκια

Όπως τονίστηκε εν συντομία στην αρχή, αν ψάχνετε για ένα εφεδρικό για το κύριο ψυγείο σας, το AB-850 είναι μια εξαιρετική επιλογή. Εάν ζείτε σε ένα πολύ μεγάλο μέρος Αυτό θα χρησιμεύσει ως ένα δροσερό ρόφημα για το μίνι ψυγείο. Μπορεί να συσκευάσει μεγάλο αριθμό κουτιών και να τα κρυώσει αποτελεσματικά. που θεωρείται αρκετά επιτυχημένη

Μάρκα:
καινούργιο κλιματιστικό

Νόμισμα προϊόντος:
Αμερικάνικο δολλάριο

Προϊόντα σε απόθεμα:
σε απόθεμα

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι!

Leave a Comment