Οι 5 καλύτερες κριτικές για ψησταριά πίσω πόρτας το 2023

αποκάλυψηΟι συντάκτες μας εξετάζουν και δοκιμάζουν ανεξάρτητα τα καλύτερα προϊόντα. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τη διαδικασία ελέγχου μας εδώ. Κερδίζουμε μια μικρή προμήθεια όταν αγοράζετε μέσω ορισμένων συνδέσμων σε αυτόν τον ιστότοπο. Δεν δεχόμαστε δωρεάν προϊόντα από κατασκευαστές. Και δεν επιτρέπουμε στον εαυτό μας να επηρεαστεί από το χρηματικό ποσό που μπορούμε να βγάλουμε από οποιοδήποτε προϊόν.

Το tailgating είναι μια διασκεδαστική εμπειρία γεμάτη γέλιο, καλή μουσική και καλό φαγητό! Μας αρέσει να κάνουμε πάρτι γιατί τρώμε μαζί ψησταριά και είμαστε καλοί φίλοι για φαγητό.

Η πίσω πόρτα δεν θα ήταν πλήρης χωρίς λίγο ψητό φαγητό. Γι’ αυτό θα πρέπει να έχετε την καλύτερη πόρτα χώρου αποσκευών στο επόμενο ταξίδι σας στην πίσω πόρτα.

Η γρίλια του πορτμπαγκάζ είναι σαν μια κανονική γρίλια αλλά είναι μικρότερη και πιο φορητή.

Η σχάρα της πίσω πόρτας συναρμολογείται και λειτουργεί τόσο εύκολα όσο μια συμβατική σχάρα. Σερβίρετε νόστιμη μπριζόλα ή χοιρινό.

Ετοιμάστε λίγο φαγητό στην πίσω σχάρα του αυτοκινήτου. Και δεν θα χρειάζεται να ανησυχείτε για το πάρτι που θα διαρκέσει για ώρες.

Υπάρχουν πολλά δίχτυα πίσω πόρτας στα καταστήματα και στο διαδίκτυο αυτές τις μέρες. Και η εύρεση του καλύτερου μπορεί να είναι ένα τρομακτικό έργο.

Εξετάσαμε και συντάξαμε μια λίστα με τις 5 καλύτερες σχάρες φορτηγών για να μειώσετε την ένταση σας.

5 καλύτερες κριτικές Quesadilla Maker του 2023

1 – Φορητή σχάρα προπανίου Coleman Roadtrip 285

Η σχάρα προπανίου Coleman συνδυάζει συμπαγή και κομψή εμφάνιση με μοναδική φορητότητα.

Το καλάθι είναι στερεωμένο σε δύο πόδια με 2 ανθεκτικούς τροχούς που μπορούν να διπλωθούν γρήγορα και να μεταφερθούν οπουδήποτε σαν τροχήλατες αποσκευές.

Οι εστίες μαγειρέματος είναι εναλλάξιμες. σας επιτρέπει να μαγειρέψετε μια ποικιλία από πιάτα

Συνδέεται με τρία κουμπιά ελέγχου θερμοκρασίας που σας επιτρέπουν να ρυθμίσετε τη θερμοκρασία και να επιλέξετε πόσο ζεστό θέλετε να είναι.

Η ψησταριά έχει έκταση 285 τετραγωνικά πόδια.

Ο καυστήρας έχει ισχύ 20.000 BTU και η σχάρα ανάβει με το πάτημα ενός κουμπιού. Αυτό το προϊόν συνοδεύεται από περίοδο εγγύησης 3 ετών από τον κατασκευαστή.

Τα χαρακτηριστικά αυτής της ψησταριάς είναι ασύγκριτα. Αυτό το καθιστά εξαιρετική επιλογή για όποιον αναζητά τον καλύτερο συνδυασμό τιμής, ποιότητας και απόδοσης.

δύναμη

  • δύο ακατέργαστους τροχούς
  • μετατρέψιμη κουζίνα
  • Περίοδος εγγύησης 3 χρόνια
  • 20.000 BTU ισχύος

κακό

  • Οι τροχοί λειτουργούν ομαλά μόνο σε επίπεδες επιφάνειες.
  • λίγο βαρύ

2 – Επιτραπέζια ψησταριά Cuisinart CGG-180T Petit Gourmet

Αυτή η σχάρα Cuisinard είναι μια εξαιρετική επιλογή για σχάρα κορμού. Λόγω του συμπαγούς σχεδιασμού και του μικρού μεγέθους του που λειτουργεί τέλεια σε περιορισμένους χώρους

Ταιριάζει καλά σε αίθριο ή κατάστρωμα. Και το συμπαγές του μέγεθος βοηθά επίσης στη θέρμανση του περιβάλλοντος χώρου. χώρο μαγειρέματος Αυτό το καθιστά μια ψησταριά που είναι πιο ενεργειακά αποδοτική από άλλες μεγάλες ψησταριές.

Διαθέτει στιβαρή κατασκευή με πτυσσόμενα πόδια που χωράνε στο πίσω κάθισμα ενός RV.

Με έναν ισχυρό καυστήρα 5.500 BTU, αυτή η ψησταριά θα μαγειρεύει νόστιμα γεύματα ακόμα και όταν λείπετε.

Έχει χώρο 145 τετραγωνικών ιντσών, που είναι αρκετά μεγάλος για να μαγειρέψει μια οικογένεια.

Τα πόδια είναι κατασκευασμένα από premium αλουμίνιο και μπορούν να σταθεροποιηθούν σε δευτερόλεπτα. Έρχεται με ενσωματωμένο καπάκι κλειδώματος. Κάντε όλες τις γρίλιες ασφαλείς

δύναμη

  • συμπαγές μέγεθος
  • Ενσωματωμένο καπάκι κλειδώματος
  • Κεφαλή καυστήρα 5.500 BTU

κακό

  • Η επιφάνεια μαγειρέματος δεν είναι κατάλληλη για μεγάλα πάρτι.
  • όχι πολύ ανθεκτικό

3 – Φορητή σχάρα προπανίου Coleman Roadtrip 225

Αυτή η σχάρα Coleman Stand-Up Grill έχει μακριά πτυσσόμενα πόδια που συνδέονται σε δύο στιβαρούς τροχούς για εύκολο ψήσιμο.

Με επιφάνεια μαγειρέματος 225 τετραγωνικών ιντσών και πλάκες από χυτοσίδηρο με κεραμική επίστρωση. Αυτή η ψησταριά μπορεί εύκολα να φτιάξει νόστιμες συνταγές στην πόρτα του χώρου αποσκευών.

Η ψησταριά διαθέτει δύο ρυθμιζόμενες ζώνες θερμοκρασίας και δύο καυστήρες 11.000 BTU, ώστε να μπορείτε να μαγειρεύετε διαφορετικούς τύπους φαγητού. Την ίδια στιγμή

Η εστία μαγειρέματος μπορεί να αντικατασταθεί. Αυτό το καθιστά μια ευέλικτη επιλογή για ψήσιμο στη σχάρα.

υπάρχει ένα κουμπί ανάφλεξης Έτσι δεν χρειάζεται να κουβαλάτε επιπλέον αναπτήρες.

Ολόκληρη η δομή είναι καλά κατασκευασμένη, ανθεκτική και το προϊόν συνοδεύεται από εγγύηση 3 ετών.

δύναμη

  • μετατρέψιμη κουζίνα
  • μεγάλη περιοχή
  • Ρυθμιζόμενη θερμοκρασία σε 2 ανεξάρτητες ζώνες
  • Περίοδος εγγύησης 3 χρόνια

κακό

  • Οι τροχοί λειτουργούν καλά μόνο σε λείες επιφάνειες.
  • Το καπάκι δεν είναι καλά κλειδωμένο.

4 – Φορητή σχάρα Weber 10020 Smokey Joe 14 ιντσών

Κανένα ταξίδι στο πορτμπαγκάζ δεν είναι ολοκληρωμένο χωρίς μπέργκερ. Για την προετοιμασία νόστιμων μπέργκερ, αυτή η σχάρα Weber λειτουργεί τέλεια.

Συμπαγές και ελαφρύ Αυτή η σχάρα έχει κεραμικό καπάκι επικάλυψης σε σχήμα μπολ για να διασφαλίζει τη διατήρηση της μέγιστης θερμότητας κατά το μαγείρεμα.

Η σχάρα είναι κυρίως κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας αλουμίνιο. με πόδια αλουμινίου παγίδα τέφρας αλουμινίου και αποσβεστήρες αλουμινίου από ανοξείδωτο χάλυβα Σας δίνει την ελευθερία να ελέγχετε εύκολα τη θερμοκρασία στο εσωτερικό της ψησταριάς.

Η πλάκα μαγειρέματος είναι κατασκευασμένη από ανθεκτικό ατσάλι και μπορεί να χωρέσει έως και πέντε μπιφτέκια τη φορά.

Η δροσερή λαβή από νάιλον ενισχυμένη με ίνες γυαλιού αφής είναι ανθεκτική και κρατά το χέρι σας ασφαλές.

Το καλύτερο μέρος είναι η 10ετής εγγύηση που λαμβάνετε με αυτό το προϊόν.

δύναμη

  • καλό για μπέργκερ
  • Συμπαγές και ελαφρύ
  • έλεγχος εξαερισμού
  • Ενδιαφέρουσα επισκόπηση

κακό

  • Δεν υπάρχει λαβή για να σηκώσετε τη σχάρα του γκριλ.
  • Η σόμπα καυσίμου δεν είναι βολική στη χρήση.

5 – Ψησταριά υγρού προπανίου Weber 51040001 Q1200

Η ψησταριά υγρού προπανίου της Weber είναι μια ψησταριά καλού μεγέθους που μπορείτε να την πάρετε οπουδήποτε, από ταξίδια στο πίσω μέρος μέχρι υπαίθριο κάμπινγκ.

Στιβαρή κατασκευή με χρήση αλουμινίου υψηλής ποιότητας.

Το καπάκι είναι κατασκευασμένο από κεραμικό λούστρο, το οποίο έχει λαμπερό και όμορφο φινίρισμα. Και μπορεί να χωριστεί στα δύο με πλάκα από χυτοσίδηρο.

Υπάρχει μια νάιλον λαβή ενισχυμένη με γυαλί προσαρτημένη στο καπάκι με τεχνολογία Cool Touch. Έτσι, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το άνοιγμα ή το κλείσιμο του καπακιού κάθε φορά.

Διαθέτει ενσωματωμένο θερμόμετρο και δύο πτυσσόμενα τραπέζια για να τοποθετείτε τα φαγητά σας.

Υπάρχουν μπροστινές και πίσω κούνιες. Καυστήρες από ανοξείδωτο χάλυβα, ισχύος 8.500 BTU Συνολικά, αυτή η ψησταριά είναι πολύ φιλική προς το χρήστη. μαγειρέψτε καλά και πολύ μικρό

δύναμη

  • ενσωματωμένο θερμόμετρο
  • καπάκι με κεραμική επίστρωση
  • συμπαγής και συμπαγής

κακό

  • Η ποιότητα δεν είναι πολύ ανθεκτική

συμπέρασμα

Μια σχάρα πορτμπαγκάζ είναι απαραίτητη όταν ανοίγετε την πόρτα του χώρου αποσκευών ή για περιπέτειες σε εξωτερικούς χώρους. Το Globo Surf είναι ένας εξαιρετικός ιστότοπος εάν είστε τόσο παθιασμένοι με τις υπαίθριες περιπέτειες όσο εγώ.

Αυτές οι ψησταριές πρέπει να είναι συμπαγείς, στιβαρές, φορητές και να σας προσφέρουν νόστιμα, καλομαγειρεμένα γεύματα οποιαδήποτε στιγμή, οπουδήποτε.

Υπάρχουν πολλοί τύποι για να διαλέξετε. Αλλά η παραπάνω λίστα θα σας προσφέρει την καλύτερη ψησταριά αερίου.

Αν ψάχνετε για την καλύτερη σχάρα πίσω πόρτας, η φορητή ψησταριά προπανίου Coleman Roadtrip 285 είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς. γιατί έχει ισχυρή δομή Ισχυροί καυστήρες, ρόδες, φορητότητα και νόστιμο φαγητό.

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι!

Leave a Comment