Τι γεύση έχει το TaB; Το TaB Soda έχει καλή γεύση;

Το TaB είναι ένα αναψυκτικό που δημιουργήθηκε το 1963. Είναι προϊόν της Coca-Cola Company και πωλείται παγκοσμίως. Το TaB διατίθεται σε διάφορες μορφές, συμπεριλαμβανομένων των Diet TaB και Caffeine Free TaB.

σε αυτήν την ανάρτηση ιστολογίου Θα ρίξουμε μια ματιά στις θεωρίες και πόσο διαφορετικές γεύσεις του TaB έχουν γεύση. Θα απαντήσουμε στην ερώτηση μόνο μία φορά. Έτσι μπορείτε να αποφασίσετε αν αξίζει να το δοκιμάσετε ή όχι.

Τι είναι το ρόφημα με σόδα;

Πολλοί άνθρωποι γνωρίζουν τα ανθρακούχα ποτά που ονομάζουμε κόκα κόλα ή Pepsi.

Ωστόσο, δεν γνωρίζουν όλοι ότι άλλα ποτά όπως το TAB και το Sprite είναι παρόμοια με τα αναψυκτικά γνωστά σε όλο τον κόσμο. Έχουν όμως διαφορετικές γεύσεις.

Τι κάνει αυτό το ποτό τόσο ξεχωριστό;

Το TaB είναι ένα ανθρακούχο ποτό που κυκλοφόρησε το 1963 και έγινε ιδιαίτερα δημοφιλές στους νεαρούς πότες.

Το ποτό TaB διαθέτει μια χαρακτηριστική κεφαλή αφρού. Το οποίο κάποιοι μπορούν να ταρακουνήσουν για να γίνουν δημιουργικοί.

Έχουν λιγότερη ζάχαρη από άλλα αναψυκτικά επειδή δεν περιέχουν σακχαρόζη. Ως εκ τούτου, είναι πιο ελκυστικά ως εναλλακτικά ποτά με λιγότερες θερμίδες. Αλλά με την ίδια διασκεδαστική γεύση.

Η αρχική γεύση του TaB είναι Lemon Lime και έχει απαλή και αφρώδη γεύση.

Εισήχθη στις Ηνωμένες Πολιτείες από την The Coca-Cola Company ως εναλλακτική λύση στα παραδοσιακά ποτά τύπου κόλα. Αλλά δεν κέρδισε δημοτικότητα και η παραγωγή διακόπηκε το 1985.

Τι σημαίνει η καρτέλα σόδα;

Το όνομα TaB σημαίνει «εξ ολοκλήρου τεχνητό ποτό» επειδή είναι τεχνητά γλυκαντικό με σακχαρίνη. Όταν πρωτοεμφανίστηκε το 1963, ήταν αρχικά Diet Coke (DTC).

Έχει επίσης μια ελαφριά, αφρώδη γεύση που θυμίζει δημοφιλή αναψυκτικά όπως το Sprite ή το Dr. Pepper, και είναι χαμηλότερο σε θερμίδες από τα κανονικά αναψυκτικά επειδή δεν περιέχει σακχαρόζη.

Το σλόγκαν μάρκετινγκ του ποτού από την εισαγωγή του στα μέσα της δεκαετίας του 1970 ήταν «Ό,τι θέλεις χωρίς ζάχαρη», το οποίο περιέγραφε με ακρίβεια τα συστατικά του ποτού.

Γιατί διακόπηκε η χρήση του Soda Tab;

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να σταματήσετε να πίνετε αυτό το αναψυκτικό.

Η Coca-Cola Co. το αντικαθιστά με προϊόντα όπως το Coke Zero Sugar και το Diet Coke Plus, τα οποία είναι τεχνητά γλυκαντικά αλλά έχουν πιο γλυκιά γεύση από το TaB.

Οι πωλήσεις TaB μειώνονται όλα αυτά τα χρόνια. Η εταιρεία ξοδεύει επίσης περισσότερα χρήματα για την εμπορία άλλων προϊόντων, όπως η Diet Coke Zero Sugar και η Coca-Cola Life (η οποία περιέχει πραγματική ζάχαρη).

Ένας εκπρόσωπος της εταιρείας Coca-Cola είπε ότι πιστεύει ότι αυτά τα νέα ποτά είναι «Το μέλλον της επιχείρησής μας» γιατί έχει γεύση παρόμοια με την κανονική σόδα. Αλλά έχει λιγότερες θερμίδες ή ζάχαρη.

Ένας βασικός λόγος πίσω από αυτή την απόφαση ήταν ως απάντηση στην αυξανόμενη πίεση από τους υγειονομικούς υπαλλήλους να ευνοήσουν τα ποτά με χαμηλή περιεκτικότητα σε ζάχαρη. Λόγω της επιδημίας της παχυσαρκίας και των αυξανόμενων ποσοστών διαβήτη παγκοσμίως. Οι καταναλωτές στρέφονται σε πιο υγιεινές εναλλακτικές, όπως αναψυκτικά διαίτης και αναψυκτικά.

Η Coca-Cola θα σταματήσει να παράγει TaB μέχρι το τέλος του 2020, σύμφωνα με το άρθρο του People. Η εταιρεία πειραματίζεται με διαφορετικές εκδοχές και γεύσεις από το 1985, αλλά αργεί.

Σε τι διαφέρει το TaB από το Diet Coke;

Το TaB είχε συχνές αλλαγές συνταγών από τότε που πρωτοεμφανίστηκε το 1963. Το πρωτότυπο περιέχει ίσα μέρη κυκλαμικό και σακχαρίνη: δύο γλυκαντικά που έχουν υπέροχη γεύση χωρίς τις αρνητικές παρενέργειες άλλων σακχάρων.

Λόγω των κινδύνων και των ανησυχιών σχετικά με την κατανάλωση ζάχαρης που εμφανίστηκαν εκείνη την περίοδο. (Τώρα είναι γνωστό ότι η ζάχαρη δεν προκαλεί τερηδόνα.) Αντάλλαξαν για άλλη μια φορά τα συστατικά με το ζαχαρούχο συστατικό του TaB.

Η Diet Coke, από την άλλη, είναι η απάντηση της εταιρείας Coca-Cola στα αναψυκτικά με λίγες θερμίδες. Αυτό το ποτό δημιουργήθηκε το 1982 με μερικές τροποποιήσεις και η παραγωγή συνεχίστηκε από τότε.Η Diet Coke δεν έχει λιγότερες θερμίδες. Αλλά μυρίζει και έχει γεύση σαν κανονική κόκα κόλα.

Η περιεκτικότητα σε καφεΐνη του TaB ισοδυναμεί με ένα μόνο φλιτζάνι καφέ χωρίς καφεΐνη.Το Diet Coke, από την άλλη πλευρά, ποικίλλει. Αλλά συνήθως κυμαίνεται από 35 έως 54 mg ανά κουτί/φιάλη.

Τι γεύση έχουν οι καρτέλες; Είναι νόστιμο το tab;

Όταν κυκλοφόρησε για πρώτη φορά, το TaB διατέθηκε στην αγορά ως α «Ρόφημα διαίτης» χωρίς θερμίδες αλλά και πάλι νόστιμο Αλλά η σύνθεση του ποτού δεν είναι σταθερή. και έχει ενημερωθεί πολλές φορές. Συμπεριλαμβανομένης της αλλαγής από κυκλαμικό σε νάτριο σακχαρίνη το 1969.

Η γεύση του TaB είναι μοναδική και η μοναδική του γεύση είναι δύσκολο να περιγραφεί. Αλλά αν έχετε πιει Diet Coke ή Pepsi One στο παρελθόν, το TaB έχει την ίδια γεύση, ελαφρώς γλυκιά και πικρή.

Έχει την ίδια γρήγορη αίσθηση με το κανονικό ποπ χωρίς ζάχαρη. Εάν δεν έχετε δοκιμάσει κανένα από αυτά τα ποτά πριν. Σκεφτείτε τι γεύση θα είχε το αγαπημένο σας ποτό ως υποκατάστατο φαγητού: λιγότερο γλυκό και πιο ανθρακούχο, αλλά και πάλι νόστιμο.

συμπέρασμα

Το TaB ήταν ένα πολύ δημοφιλές ποτό εκείνη την εποχή. και τελικά διατίθεται σε κατοίκους εκτός των ΗΠΑ όταν έχει πωληθεί διεθνώς από το 1962.

Είναι δύσκολο να το βρεις αυτές τις μέρες. Αλλά μη διστάσετε να βρείτε ένα Tab.

Έχει γεύση όπως το αυθεντικό TaB που όλοι γνωρίζουμε από την παιδική ηλικία. Πιείτε!

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι!

Leave a Comment