NewAir AB-1200 126-Can Beverage Cooler Review

Η σωστή θερμοκρασία μπορεί να δημιουργήσει ή να σπάσει τη γεύση της μπύρας ή των ποτών. εύκολα Τα μίνι ψυγεία είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να το πετύχετε αυτό.

βολικό και εύκολο στη χρήση Είναι ο καλύτερος εξοπλισμός για συνεχή παράδοση παγωμένης μπύρας.

Αυτά τα μίνι ψυγεία έχουν εργονομικό σχεδιασμό και ταιριάζουν στον μικρότερο χώρο. Καταναλώνει λιγότερη ενέργεια από τα συμβατικά ψυγεία μεγέθους.

Υπάρχουν επίσης διάφορα μεγέθη και σχήματα.

Σε αυτήν την ανασκόπηση ψυγείου και ψυγείου NewAir AB-1200, θα εμβαθύνουμε στα χαρακτηριστικά και τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά του.

NewAir AB-1200 126-Can Beverage Cooler Review

Ο μεγάλος αδερφός του New Air AB-1200, αυτό το ανεξάρτητο ψυγείο ταιριάζει ακριβώς σε κάθε δωμάτιο. Υπάρχουν επτά προσαρμόσιμες ρυθμίσεις θερμοστάτη και η ψύξη του συμπιεστή είναι αρκετά εντυπωσιακή. μειώνοντας τη θερμοκρασία στους 34 βαθμούς Φαρενάιτ

Το AB-1200 έχει αρκετό χώρο για να χωρέσει 126 δοχεία κανονικού μεγέθους, 5 αφαιρούμενα ράφια χρωμίου και ένα μεγάλο ψυγείο για μπουκάλια κρασιού.

Αν θέλετε να αποθηκεύσετε περισσότερα μπουκάλια αντί για κουτάκια Μπορείτε να αφαιρέσετε το ράφι για να αυξήσετε τον χώρο. Αυτή η μονάδα έχει όμορφη εμφάνιση που την κάνει να ταιριάζει όμορφα σε κάθε διακόσμηση σπιτιού.

Για διευκόλυνση του χρήστη, η NewAir έχει προσθέσει σχολαστικά φώτα LED στο AB-1200. Αυτό το προϊόν έχει βάθος 19 ίντσες και πλάτος 18,25 ίντσες.

πλεονέκτημα

  • Περιέχει 126 κουτάκια
  • Η τεχνολογία ψύξης είναι εξαιρετική.
  • Επτά ρυθμίσεις θερμοστάτη
  • Εσωτερικά φώτα LED.
  • Προσαρμόσιμο ράφι χρωμίου

αδυναμία

  • χωρίς καταψύκτη
  • μόνο κρύα ποτά
  • πολύ ακριβό.

Βασικά Χαρακτηριστικά και Οφέλη

Το NewAir AB-1200 είναι γεμάτο με χαρακτηριστικά που το ξεχωρίζουν από άλλους μικροψύκτες μπύρας. Ας μάθουμε.

1 – χωρητικότητα

Το πρώτο πράγμα που σας κάνει εντύπωση σε αυτό το ψυγείο είναι η μεγάλη του χωρητικότητα αποθήκευσης. Χωράει έως και 126 κουτάκια, ένα από τα μίνι ψυγεία με την υψηλότερη χωρητικότητα.

Κάθε τετραγωνική ίντσα του εσωτερικού των 3,5 κυβικών ποδιών χρησιμοποιήθηκε σχολαστικά. Μπορεί να χωρέσει έως και 21 έξι συσκευασίες από τα αγαπημένα σας ποτά, κάτι που είναι εντυπωσιακό. Είτε πρόκειται για σεζόν αγώνων είτε για πάρτι. Μπορείτε να πιείτε ό,τι μπορείτε

2 – Απόδοση

Η καρδιά της τεχνολογίας ψύξης είναι ο συμπιεστής.Λειτουργεί στα 110 volt.Ο μέγιστος ήχος που παράγει είναι 35db.Δεν θα παρατηρήσετε καν ότι το ψυγείο λειτουργεί.

με εύρος θερμοκρασίας από 34 έως 64 βαθμούς Φαρενάιτ. Έτσι μπορείτε να κρατάτε με σιγουριά τα κρύα ροφήματα στα χέρια σας.Το AB-1200 λειτουργεί τέλεια για να διατηρεί τα ροφήματα σας στη σωστή θερμοκρασία.

Μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις θερμοκρασίας σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας χρησιμοποιώντας επτά προσαρμοσμένους ελεγκτές θερμοκρασίας. Οι ρυθμίσεις του θερμοστάτη πρέπει να προσαρμόζονται χειροκίνητα.

Υπάρχει ένα απλό plug and play που κάνει τη χρήση του ψυγείου εύκολη.

3 – Σχεδιασμός

Ο μαύρος σχεδιασμός από ανοξείδωτο ατσάλι δίνει σε αυτό το μίνι ψυγείο μια σύγχρονη αισθητική. Θα εντυπωσιαστείτε από την κομψή του εμφάνιση και ταιριάζει με κάθε χρωματικό συνδυασμό στο σπίτι σας. Ο ελεύθερος σχεδιασμός του επιτρέπει να τοποθετείται οπουδήποτε Είτε είναι γραφείο Μικρό διαμέρισμα, μίνι μπαρ ή σπήλαιο ανθρώπου

Το πάνω μέρος του ψυγείου έχει μια μικρή κλίση. Επομένως, μπορεί να υπάρξει κάποια κίνηση. Αυτό το ψυγείο δεν μπορεί να μετατραπεί σε ψυγείο πολλαπλών χρήσεων για σνακ και άλλα.

Αγαπάμε το αφαιρούμενο και προσαρμόσιμο ράφι χρωμίου. Μπορείτε να τα πάρετε όλα ταυτόχρονα ή στο ράφι και να κρατήσετε κουτιά, σακούλες χυμών και μπουκάλια οποιουδήποτε μεγέθους. Υπάρχουν πέντε επίπεδα της σχάρας Chrome.

Ένα άλλο υπέροχο σχέδιο που θα σας φανεί πολύ χρήσιμο είναι ο εσωτερικός φωτισμός LED. Αυτό είναι ένα εξαιρετικό χαρακτηριστικό. Ειδικά όταν χρειάζεται να χρησιμοποιείτε το ψυγείο το βράδυ ή να το διατηρείτε σε δωμάτιο με χαμηλό φωτισμό. Τέτοια στοχαστική και έξυπνη σχεδίαση ξεχωρίζει το AB-1200 από τα υπόλοιπα. στην ίδια ομάδα

Οι διπλές γυάλινες πόρτες παρέχουν καλύτερη μόνωση. Μπορείτε ακόμη και να αποφασίσετε τι θα πιείτε πριν ανοίξετε την πόρτα. Ιδανικές για πόρτες είναι οι αρθρωτές και αναστρέψιμες λαβές που σας επιτρέπουν να τις ανοίγετε προς όλες τις κατευθύνσεις.

Αλλα χαρακτηριστικά Άξιο αναφοράς είναι και η μεταλλική πόρτα στο κάτω μέρος για να μην πέσει το κουτάκι. και ένα δίσκο σταγόνων στο πίσω μέρος του ψυγείου. Τα συνολικά υλικά που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή του ψυγείου είναι υψηλής ποιότητας και είναι κατασκευασμένα για να διαρκέσουν μια ζωή.

4 – Πρόσθετες πληροφορίες

Το μίνι ψυγείο διαθέτει αεραγωγό στο πίσω μέρος. Επομένως δεν συνιστάται η τοποθέτηση στον πάγκο ή στον τοίχο. Η λειτουργία αυτόματης απόψυξης καθιστά το ψυγείο χωρίς συντήρηση. που είναι άλλο ένα μπόνους

Είναι ένα ψυγείο μονής ζώνης, με βάρος 62,85 λίβρες, 18,40 ίντσες βάθος, 18,90 ίντσες πλάτος και 32,40 ίντσες ύψος.

Υπάρχει πολιτική επιστροφής 30 ημερών εάν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το ψυγείο.

πρόταση

Το AB-1200 διατηρεί τα ποτά σας δροσερά όλη την ώρα.

Ο έξυπνος και εργονομικός σχεδιασμός κάνει αυτό το μίνι ψυγείο ευέλικτο.

Η κομψή και μινιμαλιστική του αισθητική συνδυάζεται εύκολα με οποιοδήποτε στυλ ή εσωτερικό.

NewAir AB-1200 ψυγείο ποτών 126 κουτάκια

Εάν σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε αυτό το μίνι ψυγείο ως ψυγείο πολλαπλών χρήσεων Καλύτερα να ψάξεις κάτι άλλο. Αυτό το ψυγείο είναι κατασκευασμένο κυρίως για ποτά. Αν λοιπόν αποφασίσετε να αγοράσετε αυτό το ψυγείο πάντα να θυμάσαι

Μάρκα: καινούργιο κλιματιστικό

Νόμισμα προϊόντος: Αμερικάνικο δολλάριο

Προϊόντα σε απόθεμα: σε απόθεμα

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι!

Leave a Comment