Τι γεύση έχει το Moonshine; Έχει καλή γεύση το Moonshine;

Μόλις ακούσετε τη λέξη moonshine, πιθανότατα σκέφτεστε παράνομα παρασκευασμένα αποστάγματα!

Μια άλλη κοινή ερώτηση σχετικά με το φεγγαρόφωτο είναι αν το ποτό θα σας τυφλώσει. Αλλά αυτές οι πεποιθήσεις υπάρχουν από την αρχαιότητα!

τα προηγούμενα χρόνια Το σεληνόφως είναι πιο δημοφιλές. Από λάτρεις του ουίσκι και του ρουμιού μέχρι τους λάτρεις των κοκτέιλ. Σχεδόν σε όλους αρέσει να προσθέτουν λίγη φεγγαράδα στα ποτά τους.

Αλλά το μεγάλο ερώτημα είναι πώς το moonshine, ένα από τα πιο δημοφιλή ποτά της Αμερικής, έγινε τόσο δημοφιλές αμερικανικό ποτό;

Έτσι, αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για αυτό το αγνό ουίσκι και να βρείτε τις απαντήσεις σε όλες τις ερωτήσεις σας. Ίσως χρειαστεί να διαβάσετε.

Σε αυτό το άρθρο, θα σας οδηγήσουμε να μάθετε τι είναι το φως του φεγγαριού. πώς να φτιάξετε φεγγαρόφωτο ή πώς έχει η γεύση του φεγγαριού

Χωρίς περαιτέρω καθυστέρηση, πηγαίνετε κατευθείαν στο άρθρο!

Τι είναι το φως του φεγγαριού;

Τι είναι το φως του φεγγαριού;

Εν ολίγοις, το Moonshine είναι ένα καθαρό σπιτικό ουίσκι. υψηλή περιεκτικότητα σε αλκοόλ και έχει βάση καλαμποκιού

Έτσι περιγράφεις καλύτερα το παραδοσιακό φως του φεγγαριού. Οι περισσότεροι το αποκαλούν «καθαρό ουίσκι».

Η παλιά πεποίθηση ότι το moonshine είναι ένα ισχυρό πνεύμα που μπορεί να προκαλέσει παράλυση, θάνατο ή απώλεια όρασης έχει παρέλθει προ πολλού. Το Moonshine είναι πλέον ένα από τα αγαπημένα αλκοολούχα ποτά της Αμερικής!

Το Moonshine εισήχθη για πρώτη φορά στην Αμερική τον 18ο αιώνα από Ιρλανδούς και Σκωτσέζους αποίκους.

Όταν η δημοτικότητα έχει αυξηθεί δραματικά Το ίδιο και το ενδιαφέρον για τη φορολογία Το 1791 φορολογήθηκε η παραγωγή ουίσκι.

Επομένως, η αφορολόγητη παραγωγή φεγγαριού είναι παράνομη.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το moonshine φτιάχνεται συχνά στο σπίτι και πωλείται τη νύχτα για να αποφευχθούν εντελώς οι φόροι.

Ωστόσο, σήμερα υπάρχουν πολλά αποστακτήρια και αδειοδοτημένες εταιρείες που παράγουν υψηλής ποιότητας αλκοολούχα ποτά σύμφωνα με τις κρατικές νομικές απαιτήσεις.

Ποια είναι η γεύση του φεγγαριού; Έχει ωραία γεύση το φεγγαρόφωτο;

Σελήνη-γεύση-τι-κάνει

Το Moonshine αναφέρεται σε εμφιαλωμένο ουίσκι.

Το παραδοσιακό moonshine χρησιμοποιεί βάση καλαμποκιού υψηλής περιεκτικότητας σε αλκοόλ – 190 proof, έτσι μερικοί άνθρωποι συγκρίνουν τη γεύση του moonshine με αυτή του ρούμι 151.

Εάν έχετε δοκιμάσει 151 ρούμι, γνωρίζετε ήδη την καύση και το χτύπημα του φεγγαριού. Τα περισσότερα παραδοσιακά φεγγαρόφωτα μπορεί να έχουν μια γήινη γεύση.

Ωστόσο, σήμερα πολλές εταιρείες κάνουν moonshine σε διάφορες μορφές. Επομένως, διαφορετικά φεγγαράκια έχουν διαφορετικές γεύσεις.

Εδώ είναι μερικές δημοφιλείς γεύσεις φεγγαριού από διάφορους κατασκευαστές για να σας βοηθήσουν να πάρετε μια καλύτερη ιδέα.

Climax Moonshine του Tim Smith: Αυτό το φεγγαρόφωτο με αντοχή 90 αποστάζεται από βύνη σίκαλης, καλαμποκιού και κριθαριού.

Είναι ένας συνδυασμός τόσο πικάντικων όσο και γλυκών γεύσεων. Αυτό το πνεύμα μπορεί να δώσει μια δυνατή κλωτσιά. Αλλά εκπληκτικά ομαλή.

μεσάνυχτα φεγγάρι: Είναι 80 proof αποσταγμένο από καλαμπόκι. Όχι πολύ δυνατό ποτό Αλλά έχει γεύση σαν βότκα.

Ole Smoky Tennessee Moonshine: Είναι 100 proof και αποστάζεται με καλαμπόκι. Κάποιοι λένε ότι αυτό το φεγγαρόφωτο έχει γεύση σαν το κινέζικο λευκό ρύζι ενός μηνός.

Ουίσκι καλαμποκιού Hudson New York: Αυτό το moonshine είναι 100% αποσταγμένο από καλαμπόκι Νέας Υόρκης, οπότε μπορείτε να περιμένετε έντονες γεύσεις καλαμποκιού σε αυτή τη μπύρα.

Kings Country Distillery Moonshine: Κάποιοι λένε ότι η γεύση αυτού του φεγγαριού είναι πολύ γλυκιά και κλίνει προς την πραγματική γεύση του καλαμποκιού. Κάποιοι το συγκρίνουν με τη γεύση της τεκίλα. Αυτό το απόσταγμα είναι 80 proof και αποστάζεται με καλαμπόκι.

Ο καλύτερος τρόπος για να πιείτε φεγγαρόφωτο

Ο καλύτερος τρόπος για να πιείτε φεγγαρόφωτο

Το υπέροχο με το moonshine είναι ότι έχει τόσες πολλές χρήσεις, οπότε είτε θέλετε να το μετατρέψετε σε κοκτέιλ με Jack Daniels, βότκα ή ρουμτσάτα, μπορείτε!

Ακολουθούν μερικοί υπέροχοι τρόποι για να πιείτε το moonshine:

ρόφημα λάιμ –

Το Moonshine ταιριάζει πολύ με τη λεμονάδα. Πώς; Επειδή η έντονη γεύση του φεγγαριού μπορεί να κόψει τη γλυκύτητα της λεμονάδας του εμπορίου.

Μπορείτε να αναμίξετε το moonshine με χυμό λεμονιού και να ρίξετε μερικά παγάκια για το τέλειο καλοκαιρινό ρόφημα!

καμπούρα –

Ποιος δεν λατρεύει τον κλασικό συνδυασμό – κόκα κόλα και ουίσκι;! Γιατί το moonshine είναι ένα είδος ουίσκι. Έτσι, μπορείτε να απολαύσετε υπέροχα κοκτέιλ Coke-Whisky από αυτό το ποτό.

Επιπλέον, κάποιο γλυκό φεγγαρόφωτο με υψηλότερη περιεκτικότητα σε καλαμπόκι τείνει να έχει γεύση κόλα.

μαρινάδα

Σε πολλούς ανθρώπους αρέσει να πίνουν χωριστά χυμό φεγγαριού και τουρσί. Φυσικά, δεν χρειάζεται να ανακατέψεις δύο ποτά!

Αλλά αυτό που κάνουν οι περισσότεροι είναι να καταναλώνουν την άλμη τουρσί αμέσως μετά την κατανάλωση του φεγγαριού. Βοηθά στην ανακούφιση από την αίσθηση καψίματος που προκαλείται από το φως του φεγγαριού.

Αν δεν έχετε ξαναγευτεί ουίσκι. Ο τρόπος για να φτιάξετε χυμό τουρσί είναι επίσης ένας πολύ καλός τρόπος για να πιείτε το moonshine!

γλυκό βερμούτ

Αν προτιμάτε ένα πιο δυνατό ποτό Η ανάμειξη του moonshine με το γλυκό βερμούτ είναι ο τέλειος τρόπος.

Αν και δεν είναι το αυθεντικό ποτό του Μανχάταν. Αλλά μπορείτε ακόμα να χρησιμοποιήσετε την παραδοσιακή αναλογία ουίσκι προς βερμούτ, όπως 2:1, όταν ανακατεύετε ποτά. Μόλις ανακατέψετε το ποτό σας Προσθέστε παγάκια για τον τέλειο συνδυασμό!

συμπέρασμα

Από σήμερα το σεληνόφως είναι παράνομο! Η παραδοσιακή φεγγαράδα δεν είναι πολύ ευχάριστη λόγω της έντονης γήινης μυρωδιάς της και της υψηλής καύσης της.

Τώρα όμως μπορείτε να βρείτε μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων moonshine με διαφορετικές γεύσεις.

Η περιεκτικότητα σε αλκοόλ ποικίλλει από φεγγαρόφωτο σε φεγγαρόφωτο. Επομένως, είναι πολύ εύκολο να βρείτε ένα φεγγαρόφωτο που να ταιριάζει στις ανάγκες του καθενός.

Αν είστε μεγάλος λάτρης του ουίσκι και δεν έχετε δοκιμάσει ακόμα αυτό το ουίσκι. Μπορεί να χάσετε κάτι μεγάλο!

Πάρτε λοιπόν ένα μπουκάλι με το καλύτερο moonshine από το πλησιέστερο κατάστημά σας και δοκιμάστε αυτά τα υπέροχα moonshine cocktails!

ώρα προετοιμασίας 15 λεπτά

χρόνος μαγειρέματος 15 λεπτά

συνολικός χρόνος 30 λεπτά

τι χρειάζεται

  • σεληνόφωτο
  • Υλικά από τις αγαπημένες σας συνταγές

συμβουλή

  1. Η γεύση θα διαφέρει ανάλογα με τη συνταγή που θα επιλέξετε.
  2. για να έχετε πραγματικά αποτελέσματα Είναι σημαντικό να επιλέξετε μια συνταγή που τονίζει την αρχική γεύση.
  3. Διασκεδάστε με διαφορετικές συνταγές και γευστικές δοκιμές!

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι!

Leave a Comment