Τι να σερβίρετε με το κοτόπουλο; 10 ΚΑΛΥΤΕΡΑ συνοδευτικά

στην Καραϊβική Το κοτόπουλο είναι το κύριο πιάτο. Αυτή είναι μια δίαιτα που μπορεί να γίνει με πολλούς τρόπους.

Μερικά γίνονται με ανανά και άλλα χωρίς? Μερικοί άνθρωποι χρησιμοποιούν κέτσαπ για τη σάλτσα, ενώ άλλοι προτιμούν να χρησιμοποιούν ζεστή σάλτσα τσίλι ή πάπρικα Τζαμάικας.

Για να ολοκληρώσετε αυτό το νόστιμο γεύμα Θα μοιραστούμε συνοδευτικά που μπορεί να θέλετε να προσθέσετε, όπως ρύζι και μπιζέλια, μπανάνες, ψωμί καλαμποκιού. ή μακαρονόπιτα

Προσπαθήστε να έχετε ανοιχτό μυαλό όταν διαβάζετε αυτές τις ιδέες. Υπάρχουν τόσες πολλές επιλογές για να διαλέξετε!

Τι να σερβίρετε με κοτόπουλο; Top 10 συνοδευτικά

1. Ρύζι και φασόλια

ρύζι και φασόλια

Γιατί οι Τζαμαϊκανοί έχουν τόση εμμονή με το ρύζι και τα φασόλια; μπορεί να εκπλαγείτε Ας σας πούμε όμως γιατί.

Το ρύζι είναι βασική τροφή στην Τζαμάικα και καλλιεργείται εδώ και αιώνες. Όμως τα φασόλια μόλις πρόσφατα απέκτησαν φήμη ως εξαγωγική καλλιέργεια.

Τα δύο πάνε καλά μαζί καθώς είναι και τα δύο διαθέσιμα σε κάθε μπακάλικο, γωνιά του δρόμου ή πάγκο της αγοράς. Κάθε πιάτο συμπληρώνει υπέροχα τη γεύση του άλλου!

Ένα νόστιμο δείπνο Τζαμάικας με κοτόπουλο και ρύζι και μπιζέλια σε μόλις 25 λεπτά.

2. Τσιπς μπανάνας

Γιατί να μην κάνετε το κοτόπουλο σας πιο αυθεντικό με σπιτικά τσιπς μπανάνας;

Οι μπανάνες είναι ο καρπός των δέντρων που αναπτύσσονται σε τροπικά κλίματα. γι’ αυτό χρησιμοποιείται στην παραδοσιακή μαγειρική της Καραϊβικής.

Αυτό το πιάτο είναι τόσο δημοφιλές και χρησιμεύει ως ορεκτικό που δελεάζει τους ανθρώπους να δοκιμάσουν αυτή τη νέα επιλογή συνοδευτικού πριν βουτήξουν στο Jerk Chicken!

Οι γευστικοί συνδυασμοί συχνά πάνε καλά μαζί και είναι μια ωραία αλλαγή από τα τυπικά συνοδευτικά που βλέπεις συνέχεια.

3. Ρύζι καρύδας

ρύζι καρύδας

στο φαγητό της Τζαμάικας Πολλά πιάτα μαγειρεύονται με γάλα καρύδας και/ή κρέμα. Μια από τις εξαιρετικές γεύσεις ρυζιού που δεν μπορείτε να χάσετε είναι το ρύζι καρύδας!

Όλοι γνωρίζουμε ότι το κοτόπουλο είναι πάντα ένα νόστιμο πιάτο. Αλλά μερικές φορές το ρύζι καρύδας είναι ακόμα πιο νόστιμο. Γιατί νομίζεις?

Πρώτον, τα αλμυρά σπασμωδικά μπαχαρικά και οι γλυκές γεύσεις του ρυζιού καρύδας ενώνονται στον ουρανίσκο σας ταυτόχρονα – σαν μια έκρηξη που περιμένει να συμβεί!

4. Τσιπς μπανάνας

Τσιπς μπανάνας

Το jerky κοτόπουλο είναι ήδη ένα πικάντικο φαγητό. Επομένως, πρέπει να σερβίρεται και γλυκό και αλμυρό για να κρυώσει από τη φωτιά.

Αυτό είναι για τον Dong Dong! Δεν είναι μόνο η αντίθεση γεύσης που είναι σημαντική. Αλλά η υφή εξακολουθεί να ταιριάζει καλά με το κρέας. Όπως το ρύζι ή το κουσκούς. που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως συνοδευτικό και για τα δύο πιάτα

Η προσθήκη σπανακιού στο κοτόπουλο δεν θα δώσει μόνο διάσταση στο γεύμα σας. Αλλά μπορείτε επίσης να έχετε δύο διαφορετικά δείπνα!

5. Σαλάτα αγγουριού με χυμό λάιμ, ασκαλώνια και κόλιανδρο

Σαλάτα σουσαμιού αγγουριού

Η αγγουροσαλάτα είναι ένα υπέροχο συνοδευτικό για όλα τα είδη κρέατος. Ταιριάζει όμως ιδιαίτερα με το jerk κοτόπουλο. Η φρέσκια γεύση εξισορροπεί τα μπαχαρικά. Έτσι μπορείτε να απολαύσετε και τις δύο γεύσεις με κάθε μπουκιά!

Τα αγγούρια είναι κομμένα σε λεπτές φέτες, γεγονός που τους επιτρέπει να απολαμβάνουν αυτά τα νόστιμα κρέατα και τα μπαχαρικά διατηρώντας παράλληλα την τραγανότητά τους.

Είναι χαμηλών υδατανθράκων, ιδανικό για άτομα που είναι νέοι στον έλεγχο του βάρους ή ακολουθούν μια δίαιτα κετο που δίνει έμφαση στο λίπος αντί για τους υδατάνθρακες (όπως το Atkins).

για ελαφριά και δροσερή γεύση Προσθέστε χυμό λεμονιού, ασκαλώνια και κόλιανδρο στη σαλάτα σας!

6. Mango Salsa

Σάλτσα μάνγκο

Προσπαθήστε να σερβίρετε σάλσα μάνγκο ως συνοδευτικό στο κοτόπουλο σας. Θα διαπιστώσετε ότι προσθέτει ακριβώς τη σωστή ποσότητα γλυκύτητας και θερμότητας για να συμπληρώσει αυτό το πικάντικο και ξινό πιάτο!

Τα μάνγκο είναι πάντα δημοφιλή στα παιδιά γιατί είναι πολύ γλυκά. Αλλά δεν θέλετε να το βαρεθείτε όλο το βράδυ με φρούτα.

Και μην ξεχνάτε ότι οι γονείς τους περιμένουν μερικά πιάτα με κρέας να συνδυαστούν με λαχανικά: Τα μάνγκο μπορούν να κάνουν το γεύμα πιο απολαυστικό χωρίς να προσθέτουν πολύ χρόνο και προσπάθεια για την προετοιμασία, μεταξύ άλλων. στην προετοιμασία του δείπνου Όλοι μετά το σχολείο/δουλειά

7. Τζαμάικα Σάλτσα Τζερκ

Η σάλτσα Jerk είναι ένα νόστιμο και πικάντικο καρύκευμα Τζαμάικα. Ο καλύτερος τρόπος για να το απολαύσετε; με κοτόπουλο με το ίδιο γευστικό προφίλ!

Σε πολλούς αρέσει η ζυμαρική σάλτσα λόγω της πικάντικης της. Ενώ κάποιοι προτιμούν αυτό το μείγμα για το μαγείρεμα στο σπίτι γιατί είναι εύκολο να βάλετε το μείγμα σε βάζα ή μπουκάλια.

Είναι επίσης ένα ορεκτικό που σερβίρεται με μπαστούνια ψωμιού στη δεξίωση του σπιτιού σας. Έτσι, μπορείτε να τους δώσετε κάτι διαφορετικό από αυτό που συνήθιζαν να τρώνε καθημερινά – αλλά να έχετε αυτή τη νόστιμη ατμόσφαιρα της Καραϊβικής!

8. Βραστά λαχανικά σε γάλα καρύδας

Αν διοργανώνετε ένα δείπνο με θέμα την Τζαμάικα. Αυτό το πιάτο είναι τέλειο για σερβίρισμα. Στην πραγματικότητα, είναι ένα από τα αγαπημένα μου πιάτα στην Τζαμάικα για καλό λόγο!

Ο συνδυασμός μαγειρεμένων λαχανικών και κοτόπουλου δημιουργεί μια εκρηκτική γεύση που θα ευχαριστήσει όλους τους γευστικούς κάλυκες.

Σας προτείνω να το δοκιμάσετε αν έχετε χρόνο. Γιατί πιστέψτε με όταν λέω ότι δεν θα μετανιώσετε που θα έρθετε εδώ απόψε!

9. Καλαμπόκι

γλυκο καλαμποκι

Το αγαπημένο μου μέρος για το καλαμπόκι είναι όταν το τρως από το δάχτυλό σου.

Ένας πολύ καλός τρόπος για να δροσιστείτε το καλοκαίρι είναι να μαγειρέψετε το κοτόπουλο σε jerky sauce. Ο αλμυρός-γλυκός συνδυασμός θα αφήσει όλους στο τραπέζι ευχαριστημένους και ικανοποιημένους!

Μου αρέσει να σερβίρω φρέσκα λαχανικά καθώς είναι πλούσια σε θρεπτικά συστατικά που βοηθούν το σώμα μου να διατηρείται υγιές από την κορυφή μέχρι τα νύχια.

Μου αρέσει να προσθέτω Jurgen Masala ή άλλα μπαχαρικά. Ανάλογα με το μαγείρεμα, υπάρχουν πολλά συστατικά όπως πικάντικες, καπνιστές, ξινές, γεύσεις εσπεριδοειδών που προσθέτουν επιπλέον γεύση στο φαγητό σας γιατί τα περισσότερα υλικά δεν είναι πολύ θερμιδικά. ανεξαρτήτως περιεκτικότητας σε λιπαρά!

10. Τηγανητές πατάτες

Ψημένες πατάτες

Για τη νόστιμη γεύση των παραδοσιακών πατατών Σερβίρεται με κοτόπουλο Τι περιέχει?

Φτιάχνονται εύκολα και έχουν πολύ καλύτερη γεύση από τις τηγανιτές πατάτες, με ακριβώς τη σωστή ποσότητα θερμότητας, μπαχαρικών και γεύσεων εσπεριδοειδών για να δακρύσουν το στόμα σας σε χρόνο μηδέν.

συμπέρασμα

Νομίζω ότι πρέπει να δοκιμάσετε αυτά τα συνοδευτικά για να τα σερβίρετε με το κοτόπουλο σας.

Δεν ήμουν ποτέ λάτρης του παραδοσιακού φαγητού της Τζαμάικας. Αλλά του αρέσει το καλό πικάντικο φαγητό.

όπως αναφέρθηκε αν αυτό θέλεις Προχωρήστε και βάλτε τα όλα μαζί σε ένα πιάτο. Γιατί θα έχετε μια ποικιλία γεύσεων να απολαύσετε.

Διακοσμήστε το δείπνο σας με αυτά τα καταπληκτικά κοτόπουλο Τζαμάικα και συνοδευτικά.

ώρα προετοιμασίας 10 λεπτά

χρόνος μαγειρέματος 10 λεπτά

συνολικός χρόνος 20 λεπτά

τι χρειάζεται

  • ρύζι και φασόλια
  • Τραγανή μπανάνα
  • ρύζι καρύδας
  • Τσιπς μπανάνας
  • Σαλάτα αγγουριού με χυμό λεμονιού, ασκαλώνια και κόλιανδρο
  • Σάλτσα μάνγκο
  • Σάλτσα Τζαμάικας Τζερκ
  • βραστά λαχανικά σε γάλα καρύδας
  • γλυκο καλαμποκι

συμβουλή

  1. Επιλέξτε την αγαπημένη σας συνταγή από τη λίστα επιλογών.
  2. Οργανώστε όλα τα απαραίτητα υλικά και ετοιμάστε ένα νόστιμο γεύμα σε 30 λεπτά ή λιγότερο!

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι!

Leave a Comment